Rovvilt i Ullensaker
Bjarne
Publisert 03.10.2017 17:25
Oppdatert 03.10.2017 20:33
Rovvilt i Ullensaker.
Rovvilt i Ullensaker

​​​​​​​​Som de fleste jegere i kommunen er kjent med er det også i Ullensaker en viss mulighet for å påtreffe rovvilt som f.eks. ulv når man beveger seg ute i naturen enten på jakt eller av andre årsaker.

Klima og miljødep. har gjort vedtak om at 12 ulv i Hedmark og Akershus kan skytes utenfor ulvesonen under lisensfellingen som startet 1.okt. Les mer detaljert informasjon ved å klikke på følgende link: Fylkesmannen​

Hvis du som storviltjeger finner dette av interesse så sett deg godt inn i lovverket og vær oppmerksom på at du også må registrere deg som lisensjeger i Jegerregisteret​.

Når det er gjort må du henvende deg til Ullensaker Grunneierlag v/Ole Haugen (90078138​) for å få godkjent den personlige lisensen da det også i denne sammenheng må innhentes aksept fra grunneieren.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.