Til alle våre medlemmer
Publisert 10.01.2020 16:24
Oppdatert 11.01.2020 15:50
Til alle våre medlemmer
Sammen kan vi få til utrolig mye.

​​​​Vi i Ullensaker JFF setter enormt stor pris på alle våre medlemmer av alle kalibre. Men hvis vi tillater oss å drømme litt, så kunne vi tenke oss flere medlemmer som var «aktive» og som vil engasjerer seg i foreningen på et eller annet vis. Vet at det kan være vanskelig i en travel hverdag, og mange har mere enn nok med det, hvilket vi forstår og har respekt for. Men har du lyst har du lov og som fylkes-sekretøren i NJFF skrev i sitt hjørne i siste utgaven av Akershus INFO.

(sitat)
Det å drifte en forening er ikke bare enkelt selv om vi så langt har gjort det etter vår oppfatning ganske bra. Det tar tid og det krever en innsats. Mange foreninger har ildsjeler som er over alt hele tiden og skaper aktivitet og engasjement, men husk det kjære medlemmer at ildsjeler kan slokne. Ildsjeler trenger noen på laget. Ikke alle behøver å sitte i styret eller i et utvalg, men som medlem kan du bidra på dugnad eller et arrangement. Som medlem er du med i et fellesskap og hvis alle kan bidra litt så vil det styrke fellesskapet. Er du ny som medlem, bli med du også og lær av de som har erfaring. Kanskje du sitter på kunnskap som foreningen trenger. Tilby din hjelp, for det er ikke alltid lett for et styre å finne frem til akkurat deg. (sitat slutt)

Av aktuelle områder kan nevnes:

  • Baneanlegget vårt på Ringbanen trenger vedlikehold hvert eneste år for å fremstå som attraktivt for både oss selv og besøkende.
  • Fiskegruppa er aktiv mesteparten av året.
  • Opplæring innenfor jakt av forskjellige karakter skal gjennomføres årlig.
  • Diverse kurs som arrangeres trenger også bemanning.
  • Driften av leirdueskyting på anlegget krever bemanning.
  •  etc.

Som du forstår er du hjertelig velkommen til å delta aktivt i foreningen på den ene eller andre måten. Viktig at du gir til kjenne hva du brenner for eller har lyst til, da vi kanskje i felleskap kan gjøre at du finner det du ønsker.

Mvh

UJFF v/Styret 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.