Ekstraordinær båndtvang for jakt- og trening med jakthunder i Ødemørk skogen
T. E.
Publisert 01.02.2018 22:43
Oppdatert 02.02.2018 16:59
Viktig melding til alle hundeeiere som ferdes i Ødemør k skogen
Ekstraordinær båndtvang for jakt- og trening med jakthunder  i Ødemørk skogen
Ekstraordniær båndtvang er innført i Ødemørk skogen

​​​​Store mengder med løs snø kombinert med langvarig kulde skaper vanskelige leveforhold for viltet. I tillegg vil mildvær og nedbør i form av regn føre til et skarelag i snøen når temperaturen faller igjen. Dette vanskeliggjør fremkommeligheten til hjorteviltet. Snøforholdene har spesielt redusert rådyras mulighet til å bevege seg og finne lettfordøyelig og næringsrik vinterføde. Hunder som løper løse kan føre til at de blir jaget i hjel, eller forbrenner livsviktig energi.


For å beskytte viltet innfører VJFF i samråd med viltforvalter Vidar Holthe fra Vestby kommune ekstraordinær båndtvang i Ødemørk skogen med umiddelbar virkning. Båndtvangen gjelder for person er som bedriver jakt- og trening med jakthund. Denne gjelder fra dagens dato 02.02.2018 til annen beskjed blir gitt.
- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.