Foreningsnytt januar 2020
T. E.
Publisert 13.01.2020 23:02
Oppdatert 13.01.2020 23:30
Høyt aktivitetsnivå inn i det i nye året
Foreningsnytt januar 2020
Seniorgruppe har hatt og kommer til å ha et høyt aktivitetsnivå i det kommende kalenderåret

Foreningsnytt januar 2020
Et blinkskudd fra en våre fellesjakter før julaften

​Vestby Jeger - og Fiskerforening kan nå se tilbake på en periode preget av et høyt aktivitetsnivå. Under følger noen av høydepunktene fra tiden som har gått.


 

Julebord for styret og seniorene

Før jul ble det avholdt to suksessfulle julebord, både for styret, banemannskap og seniorgruppa. Maten som ble servert var den høyeste kvalitet og ble tilbredet av vår eminente foreningskokk, Anne. Under julebordet for styret ble også vår dyktige regnskapsfører, Kåre Grovan, tildelt foreningens honnørtegn til stående applaus fra de fremøtte.


 

Klubbmesterskap i trap

Den siste onsdagen før banen ble stengt for vinteren ble det avholdt klubbmesterskap i trapskyting for klubbens medlemmer. Etter en lang og hard konkuranse, preget av meget god innsats, stod Vidar Crosby igjen som den verdige vinneren.

Foreningen gratulerer så mye til vinner og premien vil bli utdelt på årsmøtet.


 

Fellesjakter

Før jul ble det arrangert flere fellesjakt under skiftende værforhold, flere deltakere observerte dyr samt noen av disse ble felt. Alle fellesjaktene ble avsluttet med felles oppsummering i grillkoia og vi kan trygt si at responsen etter jakta har vært positiv.


 

Hva skjer videre?

I tiden som kommer vil seniorgruppa starte opp igjen og foreningen vil arrangere et jegerpøvekurs. Følg med i aktivitetskalender for flere jegerelearete nyheter. 


 


 Relatert innhold
- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.