FINN NJFFS TERMINLISTEFØRTE FISKESTEVNER
Publisert 08.02.2016 16:53
Oppdatert 05.12.2017 09:37
Nå kommer vinter'n - og den kalde, fine tida med sesongstart for NJFFs terminlisteførte fiskestevner.
FINN NJFFS TERMINLISTEFØRTE FISKESTEVNER

​​

Terminlistene for fiskestevner i 2018 er klare, og det er i tillegg et nytt punkt i regelverket som gjelder bruk av drill på isbor i fiskekonkurranser.

​​​TERMINLISTER 2018 

Her er NC - resultater 2017 sesongen

Viktige datoer i 2018 :

NC​Sønd. 17. des (2017)​
 Sønd. 07 .jan
 Sønd 14 .jan
 Sønd. 28.jan
 Sønd. 04. Feb
 Sønd. 18. feb
FMSønd. 25. feb
NM04. mars
Nordisk 14. april (Luleå, Sverige)

(NM trad ingen søkere.)

 

Bruk av drill

NJFFs sportsfiskeutvalg har vedtatt midlertidig regler for bruk av elektrisk drill og isbor på NJFFs terminlistefestede stevner som gjelder fram til neste revisjon. I felleskap med Sverige og Finland har vi også innført likelydende regelverk for Nordisk Mesterskap, noe som betyr at dette også vil gjelde på NC-stevner

Vedtak om bruk av elektrisk drill og isbor

I NJFFs terminlisteført konkurranserer, inkludert NM og NC, er det tillat å bruke elektrisk drill på isboret for personer fra 70 år (gjelder for kalenderåret man fyller 70) og for personer med kroniske lidelser/vedvarende handicap. Sistnevnte må sende inn søknad til NJFF, vedlagt legeerklæring, og får tilsendt et deltakerkort som skal medbringes på alle konkurranser. (Det kan altså ikke søkes om tillatelse for bruk av drill på grunn av skader som ben/armbrudd, operasjoner el.l. som har avgrenset varighet). Konkurransedeltakere som skal bruke drill (over 70 år eller med deltakerkort) plikter å framvise legitimasjon eller deltkaerkort sammen med gyldig medlemskort i NJFF ved påmelding, så arrangøren har god oversikt over hvem som har tillatelse til å bruke drill.

Generell bruk av drill

Arrangører av åpne stevner og FM kan åpne for generell bruk av drill på sine konkurranser, men dette må opplyses i terminlistene.

Regler for bruk av drill under konkurranser

Det skal kun bores hull til eget fiske, og kun et hull av gangen, nemlig det hullet man fisker i.

Her kan du laste ned det regelverket som ble vedtatt i 2015 og spom gjelder fram til ny revisjon i 2019. Arbeidet med revisjonen starter i 2018.

Her finner du kalender og kart​

Regelverk for fiskekonkurranser

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.