Fiske
Publisert 08.02.2016 16:48
Oppdatert 13.02.2020 09:25
NJFF-Aust-Agder har et aktivt engasjement når det gjelder fiske i fylket. Vi har en aktiv konkurranse gjeng, vi involverer oss i forvaltning av fisk både i sjøen og i fersvann.
FiskeFiske

​​​​​​​​​​​​Fiskefestival 2020

 Fiskefestival Tovdal
  
  
IngressDet blir fiskefestival i Tovdalelva .23. mai  med fiskekonkurranse for små og store. Premier til alle barn og unge.
Tekst

Dato: 23.mai 2020    Oppmøte:Brustad på Øvre Ramse kl. 10.00

Påmelding 10.00

Fiske frå 10.00 og innveiing seinast kl. 1700.

Premieutdeling 17.00

 Fiskekonkurransen har 3 klasser, barn: 0-12 år, ungdom 12-16 år og vaksne.

Premiering

Det er flotte premier med blant anna gavekort til største fisk. Det trekkas ut 3 gavekort a kr. 500,- blant alle deltakerne. Alle barn og ungdom får premier.

Det er premie til den som har flest fisk.

Fiske regler:

Det kan fiskes i Tovdalelva på strekningen fra Baas Bru og til Dale, så langt som veien går. Fritt fiske heile dagen.

Det kan fiskes med en stang av gangen og det kan brukes agn som beite, sluk/spinner og flue. Hver deltaker kan delta med en fisk i klassen størst fisk. Gjelder alle klasser. Det er ikke tillatt med båt.  All fisk skal takas med inn til innveiing.

 

Det blir ikkje salg av mat og kaffe. Hver tar med seg mat og drikke  til seg og sine. Vel møtt til triveleg samvær i Tovdal

Arrangør NJFF-Aust-Agder og Øvre Tovdal fiskelag. ​Vi er også bortskjemte med mange gode innlandsvann eller fisk, og en lFlere foreninger i Aust-Agder arrangerer fiskestemner hvert år. Froland JFF er den store arrangøren. Terminliste for fiskestemner finner du lenger nede. Fiske er billig i Aust-Agder og benytt deg av dette! Ta med unger og bikkja og prøv spennende fiske etter tryta og auren på isen, etter torsken i havet eller ein smellfeit aure på fjellet!

Diverse rapporter, terminlister og lignende.


Du finner link til skytestemnene i Aust-Agder 2017 her. 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.