Hund
Publisert 08.02.2016 16:48
Oppdatert 12.12.2019 12:54
NJFF-Aust-Agder satser på ettersøk, apportkurs og lI tillegg er vi aktive for å få et godt hundehold og gode vilkår for å drive jakt med hund og prøvevirksomhet for hund. Tvedestrand JFF har dressurområde på Nes Verk.
Hund
Sitrende stand på høgfjellet

Hund
Ute etter nybada storbukk

​​​​​i 2020 skal vi arrangere grunnkurs, dressurkurs for hund  samt taksering etter hønsefugl i Gjerstad og på Hovden.

 Vi er også aktive for å få et godt hundehold og gode vilkår for å drive jakt med hund og prøvevirksomhet for hund.


 Vi har instruktører som driver med aversjonsdressur hund og sau, og vi har ettersøksinstruktører av høy klasse. På sommeren arrangerer vi også sporkurs med tanke på ettersøk.  Følg med på kurskalenderen som vi har. NJFF-Aust-Agder har i flere år vært med å på utarbeide materiell for kursvirksomhet i regi av forbundet sentralt. Vi har fylkesinstruktør på aversjon, lydighet og ettersøk. Alle disse er meget gode instruktørerer og held gjerne kurs. 
 
Er det ønske om spesielle typer kurs, så kontakt  fylkessekretæren på mail.

Vi har lokale medlemsfordeler for de som har hund, og de er som følgende:

Alle medlemmer av lokalforeningene i Aust-Agder får 15 % rabattpå Tvedestrand dyreklinikk på vaksinering av hund, ID merking av hund samt HD røtgen. Same rabattene får du på Grimstad dyreklinikk. I tillegg får du 15% rabatt på AD røntgen her. Medlemmene i Aust-Agder får også gode rabatter hos Busters shop i Arendal. Her får medlemmene 10 % avslag på hundeutstyr samt 20 % avslag på ProPlan hundefor.Tvedestrand dyreklinikk.
Same fordeler som hos Grimstad dyreklinikk, men ikke AD røntgen.
 
Buster Shop.
10% rabatt på alt hundeutstyr, og 20% rabatt på Proplan hundefor.
 
 
Får å oppnå fordelene som står over så må du legge fram medlemskort uoppfordret t når du kommer til Klinikkene/Busters shop. Du finner mer informasjon om Tvedestrand dyreklinikk her.   og Grimstad dyreklinikkher. Busters shop finner du mer informasjon om her.​

Linker:

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.