Jakt for ungdom i Aust-Agder
Publisert 17.08.2020 09:56
Oppdatert 17.08.2020 09:56
Jakt for ungdom i Aust-Agder
NJFF-Aust-Agder inviterer ungdom til jakt i Fyresdal i Telemark på Austre Nape i Fyresdal. Her ligger ein stor eigedom tilgjengeleg for både harejakt med hund, og fuglejakt med hund. Erfarne instruktørar vil være med i helga, og vil gjere sitt beste for at helga skal både bli lærerik og hendelsefull for ungdomane! Arrangementet er 18.-20 september.

​​Det er plass til 14 stk på jakta som vil føre gå på eigedommen Austre-Nape i Fyresdal. Det blir oppmøte på ICA i Fyresdal kl. 19.30 om fredag. Alle må ha med seg sovepose og tørrmat. Middag laurdag kveld held fylkeslaget. Heimreise blir sundag kl. 16.00 frå Austre Nape. Alder fra 16-26 år. Turen er gratis for medlemmer av NJFF, men ikke medlemmer av NJFF må betale kr 700,- 

Varme klær, sekk, sko, regntøy og sekk med ustyr for jakt i fjellet må medbringes sammen med jegeravgiftskort og våpenkort.

Vi regner med mange vil være med, så har du interesse av og delta, må du skrive en liten" søknad" om å få delta, så vil du bli kontakta om du får plass på jakta. Fristen for å søke er 05.09 2020

 

Ta med fiskeustyr! Det er bra med fisk. Det blir også høve til å jakte rev!

 

Påmelding her.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.