Konkurranse: Vinn en båt
Publisert 09.05.2019 12:27
Oppdatert 09.05.2019 12:27
Konkurranse: Vinn en båt
Bli med på vår store Instagramkonkurranse. Vi kårer en vinner av en robust og solid aluminiumsbåt til en verdi av kr 21.400!

​​

​​​​​​​​​​​For å delta i konkurransen må du dele et bilde på Instagram som viser bruk av NJFFs «mine båter», følge oss på Instagram og hashtage bildet med #MINEBÅTER i tillegg til #navnet på vannet båten befinner seg i. Konkurransen varer fra mai og til og med august! Lykke til!

Om mine båter

Alle medlemmer av NJFF får tilgang til over 100 båter rundt om i landet. Noen er plassert på sjøen, andre på fjellet eller i innlandet. Medlemmer bestiller enkelt sin egen båtnøkkel i njffbutikken.no. Les mer​

Premien :

Aluminiumsbåt 14 fot: Viking 440, verdi kr 21.400,-.

Dette er en solid, lett og vedlikeholdsfri båt, perfekt for norske forhold. Båtene er laget i aluminium og tåler en støyt. Med sin vekt på kun 78 kilo, skal det være mulig å håndtere dem for en person. Båten er 14 fot og modellen heter Viking 440.

Mer om båten her​

Retningslinjer for konkurransen: 

Slik deltar du:

  • Del et bilde på Instagram når du bruker en av NJFFs mange båter hashtag med #MINEBÅTER og #navnpåvannet, og følg @jegerogfisk på Instagram.
  • Du kan delta med både bilde og video.
  • Du kan delta med så mange bilder og videoer du ønsker.
  • Båten må hentes i Tønsberg av vinneren

Konkurranseperiode:

  • 03. mai til 31. august 2019
  • Vinneren blir kontaktet direkte på Instagram senest 15. september.
  • Juryen består av en gruppe fra informasjons- og organisasjonsavdelingen i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Rettigheter:

  • Ved å delta, godtar du at Norges Jeger- og Fiskerforbund gjenbruker bildet i sine kanaler. Båtbildene må kunne brukes fritt og blir publisert fortløpende på blant annet båtsidene til NJFF.

Delta her 


​​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.