Nå kan hele familien bli medlem – kostnadsfritt!
Publisert 31.03.2020 10:26
Oppdatert 01.04.2020 09:13
Nå kan hele familien bli medlem – kostnadsfritt!
Er du hovedmedlem i en av våre lokalforeninger? Da kan du gjøre om medlemskapet til et familiemedlemskap, helt kostnadsfritt!
Er du hovedmedlem i en av våre lokalforeninger? Da kan du gjøre om medlemskapet til et familiemedlemskap, helt kostnadsfritt!

​​

Landet vårt er inne i en helt spesiell tid. Vi står ovenfor store og små utfordringer, men disse skal vi klare å løse ved hjelp av samhold og dugnadsånd. Også vi i NJFF-organisasjonen skal bidra, blant annet ved å dempe smittepresset ved å stenge ned skytebaner og aktiviteter som samler flere mennesker. Dessverre smerter det der det er som verst. Vi er en organisasjon som samler folk rundt positive aktiviteter. I disse dager er så godt som all foreningsaktivitet satt på vent, og det gir oss noen utfordringer. Blant annet er det vanskelig å verve nye medlemmer, noe som igjen kan gå utover aktivitetsnivået vårt når verden stabiliserer seg.

Hele familien som medlemmer – kostnadsfritt!

Nå gir vi deg altså muligheten til å melde inn resten av familien uten tillegg i prisen. Familiemedlemskapet gjelder for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand, i inneværende kontingentår. Ordinær pris for familiemedlemskap er kr. 1.100.-.
(Man må ikke ha med barn for å tegne familiemedlemskap, to voksne er også en familie.)

Ønsker du å konvertere medlemskapet ditt til et familiemedlemskap, så send en epost til medlem@njff.no med navn, fødselsdato, mobil og epost på dine familiemedlemmer, så ordner vi resten. (NB! Bare for å ha sagt det, ingen får vervepremie for denne konverteringen.) ​

Naturen er åpen

Hos oss finner du flere forslag til uteaktiviteter. Vi oppfordrer dere til å komme dere ut og bruke naturen, den er tilgjengelig døgnet rundt. Bare husk å følge smitterådene fra myndighetene.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.