Ny båt og 4.5 tonn kalkstein i Karitjenn
Publisert 28.07.2020 12:07
Oppdatert 28.07.2020 12:07
Ny båt og 4.5 tonn kalkstein i Karitjenn
Ny båt på plass i Karitjenn. Tusen takk statskog for sponsing av båt.
mandag blei det flydd inn 4.5 tonn med kalkstein til Karibu og lagt i bekken for å få opp PH i vannet. 12. august setter vi ut fisk og håper på sikt å få eit aurevatn med prima kvalitet på fisken.

​4.5 tonn med kalkstein var anbefaling fra fylkesmannen for å få ein god PH i Karitjenn. Dette blei flydd inn fra skytebanen på Solem mandag 27. juni. Samtidig fløy helikopteret  inn ny båt sponsa av statskog som nå ligger i Karitjenn. Den gamle båten blei flydd heim. Når Tor Harald ringer å spør om den gamle båten kom i retur og den ikke gjorde det, var panikken stor. Har vi mista båten midt i naturreservatet? Heldigvis hadde piloten lagt den ned langs med vegen pga mye vind!  

Nå skal kalksteinen ut i vannet, og 12. august skal vi fange fisk og få satt ut i tjønna. Neste år håper vi på gyting og at fisken vi setter ut har vokst godt og blitt stor og kraftig. 

NJFF-Aust-Agder vil takke fylkesmannen i Agder for pengar til kalk og hjelp til å lage kalkingsplan, og vi vil takke statskog for støtte til båt. NJFF-Aust-Agder vil også takke Arne Henry, Sverre, Ole Haldor og Tor Harald for hjelpa på mandag. 

gammal båt på veg heim 

gammal båt på veg heim.jpg

kalk i bekken.jpg

straks før transport.jpg

Tor harald sprer kalk.jpg

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.