Skyting
Publisert 08.02.2016 16:48
Oppdatert 21.03.2018 11:12
Velkommen til NJFF Aust-Agder sine nettsider for skyteaktiviteter. NJFF-Aust-Agder har et aktivt skyttermiljø med mange meget gode skyttere både med hagle og rifle.
Skyting
​​​NJFF-Aust-Agder har et aktivt skyttermiljø med mange meget gode skyttere både med hagle og rifle. Mange skudd blir avfyrt på skytestemner og trening i Aust-Agder gjennom året! Sjøl om det smeller ofte, er du hjertlig velkommen til å besøke skytebanene i Aust-Agder.
For å komme i kontakt med skytebanene i din kommune, så klikk på oversikt over tillitsvalgte i Aust-Agder på nettsidene her,og finn lokalforeninga i kommunen du har lyst til å skyte. Du er hjertelig velkommen!
De siste årene har skyttere fra Aust-Agder jevnlig vunnet NM. Dette viser at det blir drevet god opplæringsvirksomhet i foreningene som gir oss gode skyttere. ​
​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.