Tips til 10 turområder
Publisert 01.04.2020 11:40
Oppdatert 03.04.2020 12:04
Tips til 10 turområder
Tagg gjerne bildene dine med #NJFF og #NaturenErÅpen på Instagram.
Vil du ha tips til 10 turområder i ditt fylke? Her får du turer og aktiviteter som passer for både store og små, gammel som ung!
  1. ​Gjerstadskogen  i Gjerstad. Parkering mange forskjellige steder.
   1. Heiland. Parker på rasteplassen like ved Felleveien. Flere flotte turløyper med varierende lengder bl. annet til Risfjell og Karibu, NJFF sin foreningshytte. Stiene er blåmerket og lett å følge, kart / info på stedet. Turkart kan kjøpes på YX. les mer
   2. Bli med en tur på Abelstien, ca 1 km. Flott historisk rundtur i bygdas fineste kulturlandskap. Infotavler. Parkering ved Gjerstad kirke.
   3. Holmen Gård løypene. Løypene kan benyttes med parkering ved Holmen Gård eller ved Løyte skole. Flere alternative turer. les mer. 

 1. Bjørnevatn i Valle kommune. Flotte skiområder. Les mer. 
 2. Hasseltangen  i Grimstad. Det er stor P-plass både ved Båtopplagsområdet og inne ved badeplassen. Også Handicap P-plass og asfaltert veg til utkikksplass​. Les mer. 
 3. ØvreTovdal elva . Åmli kommune.  Fisketur. Krever fiskekort. les mer. ​
 4. Fagermyr i Tvedestrand. ​ Vandingstur. Les mer. 
 5. Granestua i Arendal.  Vandretur. les mer. 
 6. Vakthusheia i Risør​. Vandetur. Les mer. ​
 7. Tangen i Bygland. Skiområde. Parkering på Tangen.Det er fine ski forhold nå på Tangen. Kjørt 10 km løype tur/R på grusveg. Parkering til ca 50 biler. Betaling 50 kr bomveg kun kontant​
 8. Himmelsyna Froland/Evje. Litt usikker på om det er skiføre, så sjekk nærmere.   Les mer. ​
 9. Dagparkering Hovden i Bykle kommune.  Flotte skiløyper. les mer.  
 10. Ber alle om å huske at det er båndtvang for hund, enkelte kommuner i Agder har bålforbud og om hold avstand og følg retningslinjene til FHI . Noen kommuner har også egne regelverk for å reise inn i kommunen. Ser dere reinsdyr på tur i Setesdalsområdene, la disse være i fred. 

Se tips til enda flere aktiviteter her​!​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.