TroutXP - Rapportering av fisketurer etter sjøørret i Aust-Agder
Publisert 05.05.2017 11:19
Oppdatert 05.05.2017 11:19
I disse dager lanseres en app for registrering av sjøørret som er fanget på fisketurer i Aust-Agder.
TroutXP - Rapportering av fisketurer etter sjøørret i Aust-Agder

Målsetningen med TroutXP å legge til rette for enda bedre forvalting gjennom å kartlegge hva som er viktig for at sjøørretfiskerne blir fornøyd med sin fritidsaktivitet, og hva som er viktig for å sikre robuste bestander av ørret over tid.

For å nå dette målet er vi helt avhengige av rapporter fra dere som fisker etter sjøørret i sjøen, også de gangene dere er på tur men ikke får ørret. fiskeren vil få tilbakemelding på fangsten sett i forhold til hva som er gjennomsnittsfangst og største ørret fanget. Daglig oppdatering av fangst vil også bli presentert her. 

Prosjektet er støttet av Aust-Agder Fylkeskommune og drives av Norsk Institutt for Vannforskning (NIVA) Universitetet i Agder og Havforskningsinstituttet Flødevigen i samarbeid med NJFF-Aust-Agder.

Registrering gjøres på her. 

Statistikk finner du her. 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.