Abelsamling på Solem
Publisert 21.09.2019 16:51
Oppdatert 21.09.2019 16:51
Abelsamling på Solem
Glad ungdom på Solem Skytebane, Foto: Jostein Vestøl
Abeluka i Gjerstad består av flere arrangementer. 18. september fikk vi hyggelig besøk av alle sjetteklaseelevene på Solem skytebane.
Gjerstad er både bygda hvor skolen satser spesielt på realfag og årlig arrangerer Abeluka.


Nils Henrik Abel (1802 – 1829)  hadde sin oppvekst i Gjerstad. Han oppdaget blant annet femtegradsligningen og slik bidro til at vi i dag gjør teknologiske nyvinninger både innen IT og oljeindustrien.


Abeluka i Gjerstad består av flere arrangementer. Alle sjetteklaseelevene , 20 personer og 2 lærere besøkte Gjerstad JFF på Solem skytebane 18. september. Her fikk de møte Per Jørgen Eskeland og Jostein Vestøl. 


Tema for dagen var våre aktivitetstilbud, våpenbruk og teori om skyting. NJFF sin natursti med 10 poster var plassert ut. Et lag hadde alle svar riktige. Slik fikk elevene også bevege seg rundt på anlegget og lære om  Jakt, fiske og friluftsliv. Flere elever hadde både gode spørsmål og kommentarer.


Det var også god tid til lek og moro. Klassen er nylig satt sammen av elever fra tidligere Fiane skole og Gjerstad skole.  Dagen var dermed også ment som en « bli bedre kjent dag».


- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.