Bedre tilbud for rekruttering av ungdom
Publisert 10.09.2019 18:28
Oppdatert 10.09.2019 18:31
Bedre tilbud for rekruttering av ungdom
​NJFF har etablert et opplegg for Jaktskytterskolen. Hensikten er å rekruttere til jaktskyttergrenene og gi skyteglad ungdom et godt tilbud.

​​NJFF har etablert et opplegg for Jaktskytterskolen. Hensikten er å rekruttere til jaktskyttergrenene og gi skyteglad ungdom et godt tilbud. Vi har lenge sett at Gjerstad JFF med sine aktiviteter på Solem Skytebane greit tilfredsstiller regelverket. Vi har nå nylig søkt og fått slik godkjenning. Det betyr 22.000,- i oppstartstøtte og seinere årlig driftsstøtte.

 


På samme måte har NJFF et opplegg for Jakt – og fiskeskoler. Her er satsingen på barn og ungdom. Det legges vekt på aktuelle  kontinuerlige tilbud  slik som vi har i vår årlige aktivitetsplan. Dermed har vi også søkt og fått godkjenning som Jakt – og Fiskeskole ( JOFS) med tilsvarende støtteordninger som Jaktskytterskolen.


Kontaktperson i NJFF er Håkon Husdal og lokalt Jostein Vestøl.- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.