Bidra til arbeidet på Solem skytebane - Østre Agder Sparebank dobler ditt bidrag!
Publisert 04.09.2020 13:09
Oppdatert 04.09.2020 13:20
Bidra til arbeidet på Solem skytebane - Østre Agder Sparebank dobler ditt bidrag!
Gir du 100,- kr gir banken også 100,- kr! Dette gjelder helt opp til 100.000,- kr - Nå trenger vi din hjelp!
​​Første utbyggingstrinn på skytebanen  ble åpnet i 2012. Da var alle slitne etter en lang og omfattende planlegging- og byggefase og alle hadde behov for en fot i bakken.

Her skytes det nå ca 50.000 skudd pr år og det arrangeres ukentlige treningskvelder samt årlige stevner hvert år samt storviltprøven.


Nå er vi godt i gang med byggetrinn 2. Det er de 2 byggene til venstre på tegningen med standplassoverbygg for hagleskytterne med varmestue og moderne akustikkanlegg samt lager og publikumsarena.


Vi vil snart kunne tilby trening under tak og belyst arena vinterstid. Vi kan med dette også gjennomføre Norgesmesterskap i øvelser som omfatter hagleskyting.

I første omgang bygger vi nå ett standplassoverbygg, men har godkjente tegning for flere bygg. Vi trenger bidrag for å redusere  lånekostnader.


​Bidrar du med beløp på minimum 500,- kr, kan du bli belønnet med årets og neste års fiskekort i Gjerstad, samt gratis deltakelse på introjakt til høsten.

Bidrar du med beløp på minimum 5.000,- kr vil vi tilby egne arrangementer iht ønske på Solem skytebane.

Bidrar du med beløp på minimum 8.000,- kr kan vi tilby både arrangement på Solum iht avtale og reklameplass på vår sponsorvegg. Egne sponsorvegg slik som ØAS banken har kan avtales for høyere beløp. Vi bærer kostnadene med produksjon av skilt størrelse ( 150 x 75) cm med logo og kort tekst.

Følg linken her for å bidra - BIDRA NÅ!

Tusen takk - Dette betyr mye for oss!- Annonse -
Østre Agder Sparebank
A-Å Elektro AS
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.