Bra framdrift med nybyggene på Solem
Publisert 01.06.2020 17:42
Oppdatert 01.06.2020 17:42
Bra framdrift med nybyggene på Solem
Gjerstad JFF har som kjent under oppføring nytt bygg på haglebanen med bl. annet varmestue og garderobe. Det bygges også nytt lager med plass til publikum under tak over lageret. Lageret består av et par containere med et stort rom mellom disse.
Gjerstad JFF har som kjent under oppføring nytt bygg på haglebanen med bl. annet varmestue og garderobe. Det bygges også nytt lager med plass til publikum under tak over lageret. Lageret  består av et par containere med et stort rom mellom disse.

Grunnarbeidene startet midt i april. Seinere er grøfter for trekkrør kommet på plass og begge sålene er støpt ferdig. Trekkrør er nødvendig både for strøm og såkalt akustikkanlegg som styrer utskyting av leirduene. Nå er også reisverket og dragere på haglebanen på plass samt lagercontainerne og støttemurer for lagerbygget.

​I tillegg er det  også bygget ny kulevoll for nye skivestativer, korthold for unge jaktfeltskyttere på 200 m banen samt en veistubb ned dit.

Om onsdagskveldene er det nå igjen åpnet for trening, hagleskyting og snart kan nybygget tas i bruk på treingskveldene.

Det er faktisk slik at dugnadsinnsatsen så langt har oversteget våre planer, sier Jostein Vestøl. Her har norsjøpendlere, pensjonister og andre aktive medlemmer jobbet godt sammen. Flere har også bidratt med maskiner og utstyr, så dette går nok bra. God byggeledelse står Haugholdt Anleggsservice for. Takk til sponsorer og alle andre  som bidrar med innsats her!


- Annonse -
Østre Agder Sparebank
A-Å Elektro AS
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.