Fiskesommer og turmulighet med Gjerstad JFF
Publisert 10.05.2019 02:49
Oppdatert 10.05.2019 02:57
Fiskesommer og turmulighet med Gjerstad JFF
Nyfisket ørret (Foto: Sanna Egner Stafseng)
NJFF satser igjen i år på flere fiskearrangementer landet rundt. Satsingen kalles Fiskesommer. Du finner mange slike på hovedsida til NJFF.
Gjerstad JFF sin plan for vår lokale Fiskesommer ser du nedenfor. Nytt av året er at vi har planlagt en tur med turleder over Moskam. Bli med oss!

Ellers ligger mange fine fiskevann med fine fisk å venter på at du tar en tur på egenhånd. Vi disponerer bl. annet  fiskerettigheter i Statskog, på Vestølheia, Kleivvann og Mjåvann. 

Kjøp rimelige fiskekort på www.inatur.no eller på gamlemåten hos YX Gjerstad. Les også mer under fanen Fiske på vår egen nettside.


Årets turer med GJFF:

- Garnfisketur, 24. mai kl 1800: Vi inviterer barn med foreldre til å bli med på garnfisketur etter ørret. Frammøte på Solem skytebane.

 
- Tur over Moskam, 30. mai kl. 1000: Møt oss ved Marksettjenna og bli med på tur over Moskam. Husk å ta med niste. Bompenger.
 

- Fisketur for ungdom, 31. mai – 1. juni: Vi overnatter  i Gapahuken ved Storfisktjenna, ca 3 km opp Prestveien. Påmelding og info: Espen Dalen med SMS til 94787786.


- Foreldrefiskekurs, 14. juni kl 1800: Gamlebanken, Gjerstad hvor det blir presentasjon av våre fiskemuligheter og litt om  sportsfiske.
 

- Familiedagen, 15. juni kl. 1200: Vi inviterer barn med foreldre til å bli med på fisketur etter ørret. Frammøte i Gapahuken ved Storfisktjenna, ca 3 km opp Prestveien. Vi fisker og koser oss. Ta med mat og drikke. Premier til barna. Vi holder varm grill for de som vil grille. For barnehagebarna har vi også laget et egent opplegg en annen dag.


Alt er gratis og det er ingen påmelding, kun til overnattingsturen. Husk redningsvester til barna på fisketurene. Ta med fiskeutstyr, agn og støvler på familiedagen, noe fiskeutstyr kan lånes ut. 


Fisketur på egenhånd. Fiskekort og info på inatur.no og YX Gjerstad. Mer info https://www.njff.no/fylkeslag/aust-agder/lokallag/gjerstad/sider/Fiske.aspx​. Barn under 16 år fisker alltid gratis.
- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.