Gjerstad ungdom på introjakt med NJFF Aust-Agder
Publisert 23.09.2020 10:01
Oppdatert 23.09.2020 12:42
Gjerstad ungdom på introjakt med NJFF Aust-Agder
Sigurd Årseth, Espen Dalen og Jonas Breimyr.
I helga som var holdt NJFF Aust-Agder introjakt (skogsfugl og hare) for ungdom, og med på turen var blant annet flott Gjerstad ungdom.

​I helga som var holdt NJFF Aust-Agder sin årlige introjakt (skogsfugl og hare) for ungdom, og med på turen var blant annet flott Gjerstad ungdom. Introjakta foregikk ved Austre Nape i Fyresdal og ungdommen fra flere steder i gamle Aust-Agder hadde ein knallfin samlingen fra fredag til søndag!


På Austre Napen ligger ein stor eigedom tilgjengeleg for både harejakt med hund, og fuglejakt med hund. Erfarne instruktørar var med og gjorde sitt beste for at helga skal både bli lærerik og hendelsefull for ungdomane! Blant instruktørene var vår egen Jo Åsmund Sandåker. 


Fra Gjerstad møtte Sigurd Årseth og Espen Dalen. 


Vi i GJFF holder introjakt (Rådyr, Hare) i løpet av høsten, og det skal også NJFF-Aust-Agder, så meld deg på nå du også! 

- Annonse -
Østre Agder Sparebank
A-Å Elektro AS
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.