Ivrige ungdommer og engasjerte voksne - slikt blir det rekord av
Publisert 14.09.2019 10:30
Oppdatert 14.09.2019 10:30
Ivrige ungdommer og engasjerte voksne - slikt blir det rekord av
Nesten alle ungdommene i Gjerstad var samlet på skytebanen på Solem da årets MOT-kickoff gikk av stabelen.

​​Aust-Agder Blad, 5. september 2019: ​— Jeg tror ikke det var mange av Gjerstads ungdom som ikke var der, sier MOT-koordinator og helsesykepleier på Abel skole, Torill Sletten. 

Hun forteller at nærmere hundre ungdommer hadde tatt turen skytebanen tirsdagkveld, for å være med på det som er årets store happening for ungdommene i bygda. 

— Hver høst arrangerer MOT sammen med lag og foreninger i Gjerstad en stor kickoff for skoleåret, forteller Sletten, og legger til at arrangementet er for elever fra 7. til 10. klasse.

Motor i fokus
4H, Gjerstad jakt- og fiskelag, Drop in, Gjerstad musikkorps og Trialklubben er blant dem som jobbet på spreng for å få til en minnerik kveld for ungdommene. 

— I år sto motor og bilsport i fokus, sier Sletten, og forteller at også Tempoklubben dukket opp, det gjorde også offroad-klubben, og ikke minst tok Gjerstads egen MOT-ambassadør Olav Haugen Hasdal turen med driftingbilen sin. 

— Det ble mye eksos og hestekrefter, ler Sletten. 

— Skikkelig dugnadsinnsats
Men mellom all akselereringe​n fikk også ungdommene prøvd seg på øksekasting, leirdueskyting, skihopping og bruskasseklatring. Sletten skryter av innsatsen, både til ungdommene og ikke minst de voksne som har bidratt. 

— Noen har skaffer heisekran og andre har hentet hoppbakken. Det har vært en skikkelig  dugnadsinnsats, sier hun. 

Og det var ikke tvil om at ungdommen satte pris på aktivitetene, og kvelden sammen på Solem.

— Det var utrolig god stemning! Det var mange som lurte på når neste arrangement var, sier Sletten. ​​- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.