Leirduesti på Solem Skytebane
Publisert 26.05.2019 17:22
Oppdatert 26.05.2019 17:22
Leirduesti på Solem Skytebane
Lørdag 25. mai møttes 55 skytere på Solem for å konkurrere i leirduesti. Det skulle skytes mot 100 duer i forskjellige retninger fordelt på 10 poster.

​​Noen av landets beste skyttere var på plass og været var strålende.

Det skulle vise seg at de beste var best også denne gang – Kenneth Lilleødegård fra Tvedestrand misset kun på tre duer og landet på 97 treff. Det samme gjorde den unge toppskytteren Martin Røsrud Graven fra Brunlanes.

De lokale skytterne plasserte seg slik:
Jo Åsmund Sandåker nr 9 kl B (81),
Pål Andre Heiland nr 5 kl C (61),
Jon Martin Christensen nr 2 kl D2 (60),
Per J Eskeland nr 1 kl E1 (92).


Stevnet var også fylkesmesterskap for Aust Agder og Kenneth Lilleødegård ble fylkesmester, Per J Eskeland sølv og Simen Torgersen, Tvedestrand bronse.

Tove Glad Aanonsen hadde 79 treff og ble beste i kvinneklassen. Flere ungdommer deltok også og hadde fine plasseringer.  Se resultatlisten på http://www.leirdue.net/?stevne=5135

Anlegget på Solem er naturskjønt og stort i omfang og skytterne storkoste seg i det flotte været. Det var enighet blant skytterne at postene var krevende, men ikke for vanskelige.

Å rigge til en slik konkurranse er arbeidskrevende og Gjerstad-skytterne hadde derfor alliert seg med Tvedestrand JFF. Samarbeidet fungerte strålende og vil nok bli gjentatt. Så har vi også notert oss noen forbedringspunkter både av postene og opplegget ellers.

Stevneleder Jo Åsmund Sandåker hadde nok håpet på flere deltagere, men siden det er en stund siden Gjerstad JFF har vært arrangør for leirduesti, måtte en kanskje regne med at det er først til neste år at deltagerantallet nærmer seg 100.​

Gjerstad JFF
Jaktskytterutvalget


- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.