NJFF Aust-Agder pusser opp Karibu sommeren 2019
Publisert 02.04.2019 22:09
Oppdatert 02.04.2019 22:14
NJFF Aust-Agder pusser opp Karibu sommeren 2019
Foto: Rolf Inge Haugholt.
​Vår Fylkesforening kjøpte som kjent Karibu i 2018. Hytta har en strålende beliggenhet ved Karitjenn, midt i Statskog sitt store jakt – og turområde.
​​​Vår Fylkesforening kjøpte som kjent Karibu i 2018. Hytta har en strålende beliggenhet ved Karitjenn, midt i Statskog sitt store jakt – og turområde. 

Merka  DNT løype fra Heiland passerer nedenfor hytta. Det er  kun en drøy halvtimes gange opp fra grei parkering der. Hytta ligger i et verneområde. Det har derfor tatt litt tid å få til avtaler om kjøring av materialer til planlagt renovering av bygningen samt rydding av uteområdet. 

Nå vil arbeidet komme i gang og pågå utover våren og sommeren. Lokale ressurspersoner fra Gjerstad JFF har bistått med transporten av materialer opp til hytta, Jarle Heiland ser vi på bildet med ATV en.  

Les mer her: https://www.njff.no/fylkeslag/aust-agder/Sider/Karibu.aspx


- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.