Nye skilter på Solem Skytebane
Publisert 06.07.2019 00:29
Oppdatert 06.07.2019 00:29
Nye skilter på Solem Skytebane
Nå har vi fått opp flere nye skilt på Solem Skytebane, alt fra nye sponsor skilt, nye retningsskilt og nye skilt for varsling om kameraovervåket område.

Østre Agder Sparebank har lenge vært med som vår hovedsponsor og fortsetter som det. Nå har vi fått med 6 nye lokallagspartene, alle i 3 år slik:

Grisen Storsenter, 

Hobbydrivhuset, 

Mostad Bil, 

Haugholt Anleggservice AS, 

Gjerstad Tur og Taxi, 

ATL Grafisk. 


Klikker du på deres logo nederst på vår førsteside kommer du rett inn på deres webside. Der kan du lese mer om hva de tilbyr.

 

Vi planlegger åpen dag på Solem søndag 11. august fra kl 1300. Vi vil da tilby omvisning og presentere våre tilbud. 


Det blir gratis kaffe og kaker og natursti for barn. Vår Hovedsponsor blir tilstede og lokallagspartnere er også invitert for å presentere seg. Mer om dette seinere.

 

Så er både kamera og skiltingen om kameraovervåkning på plass. Vi håper det vil forhindre flere ubudne gjester. Det har i vinter dessverre vært 2 innbrudd på Solem.

 

Ellers har vi fornyet og ajourført skiltingen av baner, skivenummer og standplasser.​


- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.