Nytt skivestativ på 200m banen vår
Publisert 01.04.2020 22:15
Oppdatert 01.04.2020 22:39
Nytt skivestativ på 200m banen vår
Jaktfeltskytterne har lenge ønsket et skivestativ plassert midt mellom standplass og 200m-skivene. Dette har vært høyt prioritert, men det krever også en adkomstvei til det nye skivestativet og det koster penger.
Nå får vi endelig muligheten til få dette gjennomført fordi vi må sprenge ut steinmasser i området til nytt lager.


Området bak containeren er tenk benyttet til tomt for lagerbygg / publikumsarena dersom vi får godkjent vår spillemiddelsøknad og finansiert våre byggeplaner ellers. Steinmasser herfra vil bli brukt i adkomstveien.
 

Dette gjør at vi også tilfredsstiller de nye kravene til jaktfeltløype til juniorskytterne, der avstand til skivene ikke skal overstige 100m.
 

Styret hadde nylig et digitalt styremøte hvor kun denne ideen ble behandlet. Styret støttet ideen og aksepterte gjennomføring nå i vår.
 

Det ble stor glede blant jaktfeltskytterne når styret godkjente planene om denne investeringen!
 

Når vi forhåpentligvis i løpet av april har fått svar på vår spillemiddelsøknad og finansiering for øvrig, vil styret  endelig behandle våre byggeplaner.


GJFF v/Jostein Vestøl, 1. april 2020. 
- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.