Samarbeid for bedre naturopplevelser
Publisert 03.11.2020 00:24
Oppdatert 03.11.2020 00:29
Samarbeid for bedre naturopplevelser
Foto: GJFF - Flott ungdom får her praktisk kastetrening med fiskestang på Abel Skule.
Gjerstad JFF jobber etter visjonen «samarbeid for bedre naturopplevelser». Senhøstes 2019 avtalte vi et samarbeid med Abel skole ved Carolina Moland, lærer for valgfageleven i natur og miljø.

​​Gjerstad JFF jobber etter visjonen «samarbeid for bedre naturopplevelser». Senhøstes 2019 avtalte vi et samarbeid med Abel skole ved Carolina Moland, lærer for valgfageleven i natur og miljø.

Vi avtalte bidrag fra våre villige ressurspersoner og det ble laget et opplegg t blant annet med  undervisning​​ i fuglearter, fiske og skyting. Det var meningen å få til både teoriundervisning og turer med praktiske øvelser. Korona pandemien sette imidlertid dette opplegget på vent etter første undervisning av Jo Åsmund Sandåker i fuglearter mm.

Seinere er samarbeidet også utvidet til å bidra i kommunens opplegg , MOT. Her er nå  Carolina Moland engasjert. Det er laget et opplegg som skal bidra til bedre trivsel og inkludering av all ungdom. Nylig hadde vi en temadag i regi av Inge Brødsjø om  fiske og bruk av fiskestang med bl. annet kastetrening som vi ser på bildet. Her stilte det opp 9 ungdommer, noen med erfaring og andre var nykommere for bruk av fiskeredskap. Kan hende kan dette bidra til at ungdommene seinere får lyst til fiske. Det er nå mange gode fiskevann i bygda. Ungdom fisker gratis.

Gjerstad JFF ønsker å videreføre slikt samarbeid med Abel skole, både for valgfagelever og ungdom i MOT sammenheng. Vi har tro på at vi får villige ressurspersoner til å bidra, sier Jostein Vestøl i Gjerstad JFF.


- Annonse -
Østre Agder Sparebank
A-Å Elektro AS
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.