Vi tilpasser oss smittevernreglene
Publisert 16.05.2020 19:19
Oppdatert 16.05.2020 19:19
Vi tilpasser oss smittevernreglene
Vi tilpasser oss smittevernreglene og her finner du litt av aktivitene fremover. Ellers ber vi alle følge med på aktivitetskalenderen.
​STORVILTPRØVER

Vi tilpasser oss smittevernreglene og inviterer nye jegere og andre uten avlagt storviltprøve i 2019 til Solem skytebane slik:

Onsdagene 17/6 - 24/6 - 5/8 og 12/8 , kl 17.00 og 19.00

Husk å ta med våpenkort og bruk eget liggeunderlag. Vennligst betal med VIPS.

Velkommen!

 

Gjerstad JFF men nye lavterskeltilbud til familiene. 

Det er nå etablert en ny grei medlemsordning for familiene. Det gir samlet en noe rimeligere kontingent dersom det er flere med interesse for jakt og fiske i husstanden som vil være medlem. Innmelding gjøres enkelt på nettsiden til NJFF. I år markers også Familienes år  og mange foreninger har nye såkalte lavterskeltilbud. Gjerstad JFF tilpasser seg smittevernreglene og inviterer til flere familieaktiviteter.

Disse er planlagt som vist nedenfor. Detaljer for hvert arrangement finnes på Gjerstad JFF sin nettside, aktivitetskalenderen og på deres Facebook.side. De fleste arrangementene starter kl 1300. Der hvor det passer blir det grilling og gratis pølser og drikke til alle.

 • Natursti på Solem skytebane. 31.mai.
 • Historisk vandring samme sted. 7. juni.
 • Garnfisketur.  Utsetting av garn12. juni– tar opp garna13. juni. Frammøte Solem skytebane kl 1800. Fisk til alle.
 • Fiskedagen, 13. juni. Følg med på GJFF sin nettside.
 • Tur til Karibu. Vi blir med NJFF AA 20. juni
 • Rådyrlokking, øvre Gjerstad 12. august
 • Båltur til gapahuken på Eldstemyr 23. august
 • Båltur til gapahuken ved Tjennmellom med kulturminnevandring, Vestøl 20. september
 • Rundtur om Øygardslia fra Kleivvann. Vi blir med Havrefjell Turlag 11. oktober
 • Båltur til  gapahuken ved Sigderdammen. 1. november.

Gapahuken ved Sigderdammen finner dere på Krokenveien inn fra Gunnustad. Denne huken er bygningsmessig i seg selv et smykke og vel verdt et besøk, se mobilfoto.

Fisketur, introjakt og skyting

Gjerstad JFFoppfordrer ellers alle og særlig barnefamiler til fisketurer på egenhånd. Det ligger info om det på Gjerstad JFF sin nettside. Foreningen har også gratis utlån av båt på tilhenger og fiskegarn. Garnfiske er tillatt i alle fiskevann i Statskog samt noen andre vann. Fiskekort kan kjøpes på yx Gjerstad og inatur.no

Også i høst blir det tilbud om introjakt i Statskog både på hare og rådyr. Følg med på forenings nettside og meld deg på. 

Så er det treningskvelder med skyting på Solem skyebane med grupper for ungdom, kvinner og menn. Nykommere er hjertelig velkommen. Husk å si fra om det til standplassleder slik at du blir tatt godt imot,  sier foreningens leder Jostein Vestøl.

Nylig hadde Gjerstad JFF en enkel 55 års markering. Neste år skal NJFF markere sine 150 år. Det blir nok et spennende år med mange nye aktivitetstilbud. Alle arrangementer både i Gjerstad JFF og NJFF sin regi er åpne for alle, også ikke medlemmer. Jakt, fiske og friluftsliv er på mange måter en viktig kulturarv og er stadig like aktuelt. 

Gjerstad JFF følger smittevernreglene nedenfor:
 • Fra 7. mai blir det tillatt med arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer.
 • Dette vil gjelde der det er mulig å holde avstand på minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand.
 • Det gjelder bare arrangementer på offentlig sted med en ansvarlig arrangør som har oversikt over hvem som er til stede. Det betyr at alle som deltar på Fiskesommer/familieaktiviteter må registreres for å kunne delta/komme inn på området.
 • En ansvarlig arrangør er viktig for å sikre rask smittesporing hvis det skulle bli nødvendig, og for at noen skal være ansvarlig for at rådene om avstand og smittevern kan følges.
 • Arrangementer uten ansvarlig arrangør er ikke tillatt. 
Benytt deg av våre arrangementer og tilbud! 

Veldkommen!


- Annonse -
A-Å Elektro AS
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.