Fiske
Publisert 08.02.2016 11:25
Oppdatert 29.04.2018 22:39
Fiske
Fiske
Sandkjennhytta

​Gjerstad Jeger- og fiskerforening disponerer fiskerettighetene hos Statskog og på Vestølheia hos private grunneiere ( Steinsvann, Tegårsvann og Holmvann). Det tilbys fiske på artene ørret og abbor.

I følgende fiskevann er det tillatt med garnfiske: Marksettjenna, Ljådalslona, Spjotvann og Heilandsvannet. Vi disponerer en båt på tilhenger og fiskegarn for utlån. Alle må bruke flytevest ved bruk av båten. Maskevidde på garnet må være 24 omfar (2,5 x 2,5 cm).

Fiskekort kjøpes på www.inatur.no og lokalt på YX stasjonene. Barn under 16 år kan fiske fritt uten å kjøpe fiskekort. Ved kjøp av fiskekort kan en skrive ut kartutsnitt fra nettet. Friluftsrådet SØR har nylig utarbeidet nytt turkart som kan kjøpes på YX.

Statskog har beholdt et av de gamle skoghusværene, Sandtjennhytta ved foten av Havrefjell som er omfattende restaurert for utleie. Hytta ligger like over grensa til Telemark i Nissedal kommune. Hytta leies på www.inatur.no Båt, stang og garnfiske er inkludert i leia.


Fiskedag / familiedag

En søndag på forsommeren hvert år arrangerer vi en åpen fiskedag for hele familien. Arrangementet blir annonsert.

Kontaktperson i Gjerstad JFF: Tom Henry Valle 90670989

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.