Hund
Publisert 08.02.2016 11:25
Oppdatert 12.02.2019 20:27
Hund
Våre egne aktiviteter for hundeeiere varier med behov og ønsker. Bildet er fra et av våre dressurkurs med utstillingstrening.

​​​Mange av våre lokale harejegere ivaretar sine interesse via Aust-Agder Harehundklubb. De arrangerer bl. annet utsillinger, dressurskurs og jaktpøver. Følg med på deres aktivitetskalender på http://www.aahk.no

Norske Elghundklubbers forbund er aktuell for medlemmer med elghunder. Les mer på https://elghundforbundet.no/

Den lokale foreningen Aust-Agder Elghundklubb http://www.aa-ehk.no/ arrangerer årlig ulike aktiviteter og har flere tilbud til sine medlemmer - som jaktprøver, sporprøver, medlemsmøter og treff, utstilling med valpeshow og barn & hund. Les mer på http://www.aa-ehk.no/

Fuglehundeierne har også sin egen klubb, Fuglehundklubbenes forbund med aktuelle tilbud. Les mer http://www.fuglehundklubbenesforbund.no/

Flere av våre medlemmer er aktive både i Aust Agder Harehundklubb og Aust Agder Elghundklubb. Lokale hunder har her høstet utallige premier både på utstilling og jaktprøver. Flere av prøvene er gjennomført i Gjerstad.

Hundeeiernes organisasjon Norsk Kennel Klub, http://web2.nkk.no/ og deres lokale

Agder Klub http://web2.nkk.no/no/om_nkk/nkks_regioner/nkk_region_agder/ har flere interessante tilbud og aktiviteter.

​Lokale kontaktpersoner: 
​Kjell Arild Haugen 90171800. Han er æresmedlem i Aust Agder Elghundklubb og har avlet opp gode og premierte elghunder.

Knut Homdrom 90554543. Han er leder av valgkomiteen i Aust Agder Harehundklubb og har avlet opp gode og premierte harehunder.

Les mer om jakt med hund her: https://www.njff.no/jakt/Sider/Hund.aspx
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Østre Agder Sparebank
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.