FISKE LYKKE
KOE
Publisert 08.02.2016 11:28
Oppdatert 07.03.2016 14:09
FISKE LYKKE

Risør JFF Tryta ble sammen med andre foreninger i Risør, invitert til et møte på Risør Frivillig Sentral, for å komme frem til, om det var noe vi kunne finne på, for å aktivisere våre nye landsmenn / flyktninger. Tryta ville gjerne være med på dette, og vi kom fram til, at fiskestang prosjektet, likt det vi hadde i mai 2011, måtte være midt i blinken. Da hadde vi nesten 30 som fikk utlevert fiske utstyr, og denne gangen vil det også følge med redningsvest til hver.Og vi har sett  at dette var noe de satte pris på, og fremdeles er utstyret i bruk, men det er veldig mange som ikke har noe å fiske med, så søknader om midler/utstyr ble sendt ut, og det varte ikke lenge før både midler og pengestøtte kom. Tryta takker NJFF for den flotte gaven vi fikk, 30 sett stang/snelle og slukeske med sluker, og i tillegg 30 stk. HH flytevester med NJFF logo, disse skal leveres til Risør Statlige Mottak, som skal låne ut utstyret til flyktninger/asylsøkere. Fra Aust Agder fylkeslag fikk vi kr. 2000,00, og fra Sparbanken Sør avd. Risør fikk Tryta kr. 10000,00 til innkjøp av fiskeutststyr/flytevester, og det ble kjøpt inn 10 sett, som Risør Frivillig sentral skal låne ut til våre nye landsmenn, som er blitt fastboende.Tryta takker så mye på mottakers vegne.

Lørdag 21/3-15 ble alt utstyret levert til de som skal forvalte gavene, og Tryta stilte opp med kaffe,brus og kaker, og det var meget populært.

 

 
 
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.