Innsatsmedaljer
Publisert 03.03.2018 22:52
Oppdatert 03.03.2018 22:52
Innsatsmedaljer
På årsmøte i Risør JFF, Tryta, torsdag 1 mars fikk leder Knut Ove Eriksen, det ærefulle oppdraget å dele ut Norges jeger og fiskeforbunds innsatsmedalje til Anders og Tore Mortensen.

​​Kriterier for tildeling av NJFFs innsatsmedalje er som følger:

​NJFFs innsatsmedalje er etablert for å hedre tillitsvalgte og frivillige i organisasjonen på forenings- og/eller fylkesnivå.

Medaljen kan tildeles personer som har utmerket seg med innsats i henhold til følgende kriterier:
·        Langvarig frivillig innsats på lokalt og/eller regionalt nivå i forhold til ett eller flere av organisasjonens virksomhetsområder.

·        Ekstraordinær tidsbegrenset innsats på lokalt og/eller regionalt nivå i forhold til ett eller flere av organisasjonens virksomhetsområder.

·        Tildelingen besluttes av Forbundsstyret.

 
Disse to personene har i over 60 år av foreningens snart 70 årige historie, gjort en innsats som bare kan misunnes.  Den ene har hatt jakt som interesse, den andre har hatt fiske som interesse. Begge har vært aktive stort sett hele tiden, selvfølgelig med sine unntak. Det er aldri nei i deres munn, de er med på alt, og de gjør det med glede. Den største glede er å lære bort om jakt fiske og friluftsliv er deres motto.
Engasjementet har og er stort, og det er vel ikke noen verv i foreningen som de ikke har innehatt. Det være seg leder, nestleder, utvalgsledere og medlem, sekretær og kasserer. Dugnadsånden ligger i ryggraden, om det er loddsalg, flytting og bygging av hytter, ja allerede da Skarbu i 1956-57 og Karibu i 1962 ble en realitet var de der, og jammen også på Uvdalen, da den fikk sitt påbygg.  

Den ene var også en av Norges første jegerprøveinstruktører, og det er ikke få nye jeger som har fått sin opplæring fra han. I over 30 år har han også i tillegg til masse annet, tatt hånd om foreningens økonomi.  Den andre ble til og med i 1960 norgesmester i sluk kombinasjon og er like aktiv i dag, og hans hjerte har i alle år vært å formidle sin kunnskap via barn og ungdomsarbeid, også her er det mange som har fått nyttig opplæring i fiske og friluftsliv.

Begge to har gjort og gjør fremdeles en formidabel innsats for foreningen, og for at den skal være aktiv innen jakt fiske og friluftsliv.
JA dere har vel nå funnet ut at det er Anders og Tore som herved blir tildelt Norges jeger og fiskeforbunds innsatsmedalje

GRATULERER  MASSE  BEGGE  TO​

​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.