Styret informerer
Publisert 09.12.2020 20:00
Oppdatert 19.12.2020 15:49
Styret informerer

​​​​​2020 går mot slutten, og vi har vært i gjennom et meget spesielt år, med mange utfordringer, både hjemme, og ute i alle lag og foreninger. Covid 19 har satt sine spor, også i Tryta, men vi har gjort så godt vi har kunnet, og klart å holde liv i foreningen, ikke det sterke livet vi gjerne ville ha, og heller ikke den store aktiviteten som vi er vant med.

2021 ser idag, når dette skrives, ut som vil starte som 2020 slutter. Heldigvis er det lysning utover våren ifølge myndighetene, og godt er det.

2021 er NJFF 150 år og det er planer om mange aktiviteter i året som kommer. Aktiviteter som vi håper kommer på løpende bånd når verden åpner trygt opp, men frem til da, så må vi bare følge rådene som til enhver tid gjelder.

Styret i hadde sitt siste styremøte 3 desember og vil ha sitt første møte i 2021, den 7 januar. Da vil veien videre utover våren planlegges, og vi håper det blir bra.

Årsmøte 2021 planlegges avholdt Torsdag 18 februar. Dersom nåværende regler gjelder når den tid kommer, vil vi forsøke og avholde årsmøte på dertil egnet plass (sted med fastmonterte stoler), enten denne torsdagen eller lørdag 20 februar på ettermiddagen, alt avhengig at egnede ledige lokaler.

Valgkomiteen vil rett over nyttår starte arbeidet med å få med medlemmer i styre og utvalg. Dersom du vil, eller vet om noen som vil være med å gjøre en innsats i og for foreningen, for at vi fortsatt skal være en aktiv forening innen jakt, fiske og friluftsliv, ja så ta kontakt med valgkomiteen. Vi trenger alle, og særlig hjelp til vår ungdomsgruppe.​   VALGKOMITE for 2021 

LederRolf Røisland
MedlemKjell Moland
MedlemSiri Skare​


Styret vil med dette ønske alle medlemmer, små og store, unge og eldre, en riktig god jul og et fredlig godt nytt år. 

Ta godt vare på hverandre.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.