Skyting
Publisert 08.02.2016 11:27
Oppdatert 23.06.2017 14:31

​MINI​ATYRSKYTING

Det er miniatyrskyting i Risørhallen, hver Torsdag fra oktober til mai måned kl. 1800-2000. Unntatt torsdager som faller på helligdager, skolens vinterferie og påske.

Vi skyter på blink med avstand 25 meter.

Barn, ungdom og voksne er velkomne.

Kr. 30.- pr. serie for medlemmer og kr. 40.- for ikke medlemmer.

( 25 skudd )​


LEIRDUESKYTING

Tryta har for tiden ingen skytebane, men det jobbes aktivt med å få til ny leirduebane. Kommunen er positive og ønske om ny skytebane er ko​mmet med i den nye kommuneplanen som ble vedtatt i sepember 2014.

 

Staus september 2016:

Fylkesmannen og miljødirektoratet er positive til makeskifte og for å anlegge skytebane på Mindalen. Neste skritt på veien er støymåling.

Desember 2016

Kommunens politikere skrinlegger alle planer om skytebane på Mindalen. Andre alternativer skal vurderes.

Juni 2017

Vi har gjennom hele våren jobbet med ny plasseing, og kommunen er positive til våre forslag, men det er andre utfordringer som kommer i veien denne gangen. Så etter nok en runde vedrørende plassering av skytebane, er det pånærende tidspunkt, ingen aktuelle områder, men vi jobber videre. Forslag på plassering mottas med stor takk.

God sommer

 


 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.