Foredrag om ettersøk
Vidar Nilsen
Publisert 24.02.2020 21:51
Oppdatert 24.02.2020 21:51
Foredrag om ettersøk
Tirsdag 10.mars kl.19.00 -20.00 blir det foredrag om ettersøk på klubbhuset på Myhrespiten. Foredragsholder er fylkesinstruktør ettersøk, Rune Borgersen. Alle er velkommen -vel møtt!

​Ettersøk er en del av jakta, og like aktuelt uansett om du er nybegynner eller en erfaren jeger. Her er det noe å lære for alle jegere, og en god mulighet til å få svar på alt du lurer på om ettersøk. Buskeruds JFF ønsker alle velkommen til en hyggelig kveld på klubbhuset på Myhrespiten!

​Etter ettersøksforedraget (fra kl.20) blir det skytelederkurs for medlemmer i elgbaneutvalget i Buskeruds JFF, men alle medlemmer som er interessert er velkommen. Bli oppdatert på nytt regelverk for jaktskyting, og ny digital registrering av storviltprøven.

- Annonse -
Brusletto
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.