avlyst! GEILOPRØVEN 27-30.MARS 2020
H.Fevik
Publisert 25.01.2020 10:46
Oppdatert 13.03.2020 09:33
avlyst!   GEILOPRØVEN 27-30.MARS 2020
GEILOPRØVEN 2020 AVLYST

​​​​

​ÅRETS GEILOPRØVE (27-30.3.) ER AVLYST

BJFF følger retningslinjer gitt av Helsedirektoratet, FKF og NKK og avlyser årets Geiloprøve. 

Vi kommer tilbake med info ift tilbakebetaling av startkontingent. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------GEILOPRØVEN 2020

Nok en gang inviterer Fuglehundutvalget til jaktprøve i flotte terreng i Geiloområdet. Vi håper mange vil delta på et av vårens fineste eventyr. Tradisjonelt er det godt med ryper i Hallingdal -  og vi kan love fine premier!

 

Påmeldingsfrist 13.3. Meld dere på via nkk.no

https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html

3-dagers VK med Cacit. NB! Kvalifisering lørdag.

UK/AK fredag, lørdag og søndag.

 

 

OPPROP hver morgen kl 0815 på P-plass ved Geilolia Skisenter (Vestlia)

Partilister publiseres rett i etterkant av påmeldingsfrist

NB! Endelige partilkilster blir merket med Bil 1, Bil 2, osv. Parker bak "ditt nr" og det blir enkelt å følge partiet ut til rett terreng. NB! det er kr 50 i bompenger i alle terreng! Betales kontant til dommer. Vi har også Vipps!
 

Har du ikke noe sted å bo? Ta kontakt med Bardøla Høyfjellshotell – et flott sted for både to- og firbente! Tlf  32094500


Sekretariat på Bardøla Høyfjellshotell

Prøveleder: Hanne Fevik, 95774095

Sekretariat: Ine Kulberg, 91686460   Siri K Sjurseth, 93030156

epost; fuglehundutvalget.bjff@outlook.comJEGERMIDDAG PÅ BARDØLA HØYFJELLSHOTELL LØRDAG KL 2000. Premieutdeling rett etter middag. Bor du ikke på hotellet, er du hjertelig velkommen. Påmelding direkte til hotellet.

 

BJFF FUGLEHUNDUTVALGET OPPFORDRER ALLE TIL Å RESPEKTERE BÅNDTVANGEN OG DE FLOTTE TERRENGENE I HALLINGDAL. Vi prøvearrangører er avhengig av et godt forhold til grunneierne for å leie terreng og kunne avholde prøver - og ingen setter pris på tjuvtrening!

 

VI ØNSKER DERE ALLE HJERTELIG VELKOMMEN TIL GEILO!

 

NB! BJFF Fuglehundutvalget arrangerer apportbevis-prøve fredag og lørdag ettermiddag kveld. Ta kontakt på fuglehundutvalget.bjff@outlook.com dersom du har ønske om å forsøke å ta apportbevis på hunden din. 


Fuglehundutvalgets hovedsamarbeidspartnere;

BEU, VIGOR&SAGE, BARDØLA HØYFJELLSHOTELL, ROAR PELSINDUSTRI​


NYHET! Sammen med Roar Pelsindustri kårer vi Årets Viltfinner. Flott premie den den premierte hunden med flest fuglearbeid i løpet av helgen. Se egen nettsak!


HUSK; også i 2020 kårer vi BJFF Sammenlagtmester. Den hund som samlet fra jaktprøven og årets utstilling (24.mai 2020) blir Årets Sammenlagtmester og får et flott saueskinn fra Roar Pelsindustri. 

sammenlagtm.JPG
- Annonse -
Brusletto
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.