TILBAKEBETALING AV STARTKONTINGENT - GEILOPRØVEN
Publisert 25.04.2020 11:06
Oppdatert 25.04.2020 11:06
TILBAKEBETALING AV STARTKONTINGENT - GEILOPRØVEN
Startkontingent jaktprøve tilbakebetales. Fuglehundutstilling 24.mai - utsatt. Vi håper å kunne arrangere utstilling i slutten av juni.

TILBAKEBETALING AV PÅMELDINGSAVGIFT - GEILOPRØVEN 2020
NKKs hovedstyre har nå åpnet opp for at vi kan tilbakebetale påmeldingsavgiften til alle dere som har meldt på vår jaktprøve på Geilo, 27-31.mars i år.

NKK velger å ta både IT avgift og aktivitetsavgift for alle som har meldt seg på. Klubben ser seg derfor dessverre nødt til å tilbakebetale kun 75% av påmeldingsavgiften, slik at klubben ikke taper penger på det som ble avlyst. Vi ønsket i prinsippet å betale tilbake 100%, men har dermed ikke muligheten til det.
Tilbakebetaling gjøres i dag.

Når det gjelder BJFFs utstilling, terminfestet til 24.mai, så håper vi å kunne avholde den i slutten av juni. Følg med på Facebook, og på vår nettside for nærmere info.​


- Annonse -
Brusletto
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.