Om-oss
Publisert 07.02.2016 18:55
Oppdatert 09.06.2017 11:11
Konnerud Jeger og Fiskerforening ble stiftet 20. juni 1951.

Konnerud Jeger og Fiskerforening ble stiftet 20. juni 1951 og er en lukket forening. For å være medlem må man bo på, eller på en annen måte ha tilknytning til Konnerud. Ungdom under 25 år som bor i umiddelbar nærhet til Konnerud kan på søknad opptas som medlem.​​

I henhold til vedtektene er foreningens formål blant annet å:  ”Knytte jegere, fiskere og andre interesserte sammen, for i felles arbeide å verne om viltets og fiskens leveområder samt ved positive tiltak øke vilt- og fiskebestanden i nærområdet.”

Konnerud Jeger og fiskerforening har ca 180 medlemmer og har mange aktiviteter med bl.a arrangementer, konkurranser, kurs og tilstelninger. Foreningen har en aktiv ungdomsgruppe som arrangerer både fiske- og jaktturer og har forskjellige aktiviteter.

Foreningen arrangerer jegerprøvekurs for alle som vil utøve jakt, og årlig arrangeres hund/sau dressur for alle med hund som kan komme til å ha den løs der det er bufe i området.

Foreningen har ulike utvalg og komiteer.

  • Viltstellutvalget
  • Fiskestellutvalget
  • Sau/hundutvalget
  • Hyttekomiteen
  • Husstyret
  • Ungdomsgruppe

Foreningen har eget flott klubbhus, ”Villmarkhuset”, som ligger fint til i skogkanten på øvre Konnerud. Villmarkshuset leies ut som selskapslokale.

Ved Sagdammen disponerer foreningen en flott tømmerhytte med 7-8 sengeplasser som medlemmene kan benytte hele året. 


​​

Styreverv
- Annonse -
ABC Dyreklinikk
Magasinet
Noroco
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.