Godt Nytt År
TS
Publisert 31.12.2018 18:39
Oppdatert 31.12.2018 18:39
Godt Nytt År
Godt nytt år ønskes deg og dine !

Takk for ett år med God innsats.

Vi har hatt mange som skal ha en stor takk for bidrag på Ringerike Skytesenter (Buttentjern), her gjelder det en ubetalelig innsats på vår skytebaner, som standplassledere, instruktører, snekkere, malere, skyttere og dugnadsgjeng.        TAKK 

Takk til deg som har bidratt og jobbet på storstua som nå er under tak, vinduer og dører er på plass og det jobbes inne i huset.  Stor takk til Byggekomiteen og den faste dugnadsgjengen.

Takk for god innsats av alle som sitter i styre, utvalgsledere og utvalgsmedlemmer.  

2019 kommer imorgen og med det nye muligheter. Vi skal bidra på flere skytestevner på vårt skytesenter, vi har bruk for deg på standplass (du får kurs og opplæring) på vanlige skytedager, det blir dugnader på Storstua og mange andre aktiviteter som kommer. Håper å se deg i 2019, litt hjelp av flere gjør at ting glir bedre og at ingen blir overbelastet.  Info kommer fortløpende på facebooksidene eller ta kontakt med en av oss i styrer, utvalg og baner. 

Jeg håper også at mange kommer på våre lokale skytekonkurranser og ser at det er god trening og ikke skummelt. 


Kos dere ikveld og ikke mist noen fingre eller øyne, du har bruk for det i jakt, fiske og friluftsaktivitetene vi driver. 


Nyttårshilsen fra leder, Tor Stensrud. 

- Annonse -
Ringerike Hundesenter
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.