Winston Demo Onsdag 08.05.2019 kl 1800
Oddis
Publisert 07.05.2019 15:47
Oppdatert 07.05.2019 15:48
Winston Demo Onsdag 08.05.2019 kl 1800
Lyst til å teste noen lekre fluestenger?
Vi får besøk fra Nordisk Fiskeutstyr som er Norges leverandør av Winston fluestenger. Winston Pro Staff Tommy Solberg, vil ha med seg de fleste relevante stenger for testing. Dette er fiskestenger med den kjente «Winston feel» og ikke minst, kanskje verdens peneste fluestenger. Dette er fluestenger til teknisk fiske og mendekotroll. Winston Pure, er den helt nye serien. Dyp medium raske stenger som er utrolig jevne hele veien. Winston Air er en raskere serie, men har fortsatt den jevne fine følelsen. Air Salt er den nye saltvanns serien til Winston. Rask stang der du får ut fluen med noen kast, samt en veldig lett stang. Denne stangen har sjøørretfiskere blitt veldig glad i… Så er det Winston Pluss. En litt roligere og litt kraftigere stang som har en dyp god følelse hele veien. En realt langkastende stang som takler tunge fluer.

​​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.