Jaktskytterskolen for ungdommer i alderen 14-23 år
Grete S. Haldorsen
Publisert 21.02.2020 12:08
Oppdatert 21.02.2020 12:17
Jaktskytterskolen for ungdommer i alderen 14-23 år
AJFF lanserer Jaktskytterskolen for ungdommer i alderen 14-23 år. Påmelding og spørsmål til Roger Strømeng, tlf. 477 06 119 eller på e-post: roger.str@hotmail.com ;-) meld dere på snarest mulig. Jaktskytterskolen er gratis.
 
 
Vi i Alta JFF er så heldige å ha en aktiv landslagsskytter, flere meget habile skyttere, inkluderte flere Norgesmestere og har også en mangeårig fylkesinstruktør for hagle, som alle ønsker å bidra for å rekruttere ungdom til jaktskyting generelt, til jaktskytingsgrenene og tilby økt aktivitet og bidra til bredde i tilbud for ungdom i lokalmiljøet.

 
Om Alta jeger- og fiskerforening:
Alta Jeger- og Fiskerforening (AJFF) er Finnmarks største lokalforening med en jevn medlemsoppslutning på mellom 6-700. Vi har i løpet av fem år bygd opp et spennende aktivitetssenter på Kvenvikmoen. Anlegget har en skeetbane, en sportingbane/kompakt lerduesti, fem jegertrap-/nordisk trap baner (hvorav en også brukes som Autotrap/DTL- bane). Foreningen har gjennomført to NM i jegertrap, et NM i lerduesti og et NM i nordisk trap siden 2010. I tillegg en rekke fylkesmesterskap/ landsdelsmesterskap i jegertrap og lerduesti. Foreningen har flere hagleskyttere i norgestoppen og også på landslaget. 
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.