Anitas beste vervetips
NJFF/(MTE)
Publisert 08.02.2019 11:17
Oppdatert 08.02.2019 11:22
Anita Bakken i Trysil JFF verver flittig når anledningen byr seg. Hun har vervet flere titalls nye medlemmer og deler her sine beste vervetips.
Anitas beste vervetips
Anita Bakken i Trysil JFF er kvinnekontakt i Trysil Fellesforening. Som tillitsvalgt kommer hun lett i kontakt med mange som kan tenke seg å bli medlem av NJFF. Foto: Kaya Bakken.

​​​​​​Trysil Fellesforening er en paraplyorganisasjon for foreningene i Trysil. Det var her Anita tok vervet som kvinnekontakt.

- På det tidspunktet var det ingen jenteaktivitet, så jeg kom til upløyd mark. Men jammen har vi fått til mye aktivitet etter det. Vi arrangerer eksempelvis føring av hund i fjellet, treningskvelder på skytebanen, isfiskedag, introjakt rådyr, og mye mer. Når man byr på turer, kurs og opplevelser jevnlig, så er grunnlaget godt for verving, smiler hun.

Her er Anita Bakkens tre beste vervetips:

  1. Løft frem fordelene i NJFF. De aller fleste er ikke klar over alle flotte medlemsfordelene som finnes i NJFF. Bruk prisdifferanse for medlemmer og ikke-medlemmer! Det skal lønne seg å være medlem.
  2. Vær oppsøkende og du må spørre om folk vil bli medlem. Hadde jeg ikke spurt aktivt, tror jeg flere ville valgt å betale full pris og droppe medlemskapet. Mange av NJFFs tilbud/fordeler er konstruert slik at medlemmene sparer inn medlemskontingenten flere ganger. Det må du fortelle dem.
  3. Vær flink til å fortelle omverdenen om våre aktiviteter og tilbud. Bruk lokalavisa og ikke minst sosiale medier. Positiv omtale er gull verdt når man ønsker å trekke flere jegere og fiskere til foreningen. 
Det er mange fine vervepremier! Ta en titt HER!
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.