Årsmøte i NJFF-Hedmark 2021
MTE
Publisert 27.04.2021 07:44
Oppdatert 27.04.2021 07:47
Årsmøte i NJFF-Hedmark 2021
På grunn av gjeldende korona-situasjon ser vi oss nødt til å avholde årsmøtet i NJFF-Hedmark digitalt. Årsmøtet holdes mandag 10. mai kl. 18.00.

​NJFF-Hedmark har to ganger i vinter/ vår forsøkt å avholde årsmøtet fysisk, men dette har ikke latt seg gjøre. For å få avholdt årsmøtet innen fristen, holdes derfor årsmøtet digitalt på Microsoft Teams. Det blir derfor et enklere årsmøte enn vi er vant til, men det er nødvendig å gjøre det på denne måten for å få gjennomført de vedtak som kreves.

I innkallingen går det fram hvor mange delegater hver forening kan stille med.

E-post er sendt ut til alle ledere med mer info.

Påmelding til årsmøtet sendes på e-post til ada.bredalen@njff.no innen mandag 3. mai. Vi trenger navn, medlemsnummer og e-postadresse til delegatene. Når vi har fått delegatenes e-postadresser vil vi sende en link til møtet til hver enkelt, samt en oppskrift på hvordan det skal gjøres.

Innkalling i PDF:​INNKALLING TIL ÅRSMØTET I 2021 10.mai.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.