Årsmøtet i fylkeslaget gjennomført
Publisert 13.05.2020 23:29
Oppdatert 13.05.2020 23:35
Årsmøtet i fylkeslaget gjennomført
Kejtil Hagen ble gjenvalgt som leder for NJFF-Hedmark
Corona situasjonen har gjort at det utsatte årsmøtet i NJFF-Hedmark ble gjennomført pr. e-post. Møtet ble avsluttet kl. 12.00 i dag. ​​Det ble et spesielt årsmøte som ble gjennomført over tre dager, der de 53 delegatene stemte gjennom e-post.

​ Årsmøtet ble gennomført 11,-13.mai, og det var kun leder Kjetil Hagen og fylkessekretær Ole Mattis Lien som var fysisk tilstede på møtet. Dette for å overvåke e-poster med stemmegiving over sakene i årsmøteagendaen. Måten å få gjennomført et årsmøte på fungerte greit, men vi ser fram til et årsmøte neste år der forhåpentligvis delegatene kan være tilstede i samme møterom!

Alle sakene i en forenklet protokoll ble godkjent av delegatene.

Kjetil Hagen ble valgt til leder i to nye år. Kvinneutvalget fikk ny leder i Mette E Larsen, og ny vara i ungdomsutvalget ble Krister Skoglund. De øvrige i styret ble gjenvalgt. 

Underskrevet årsmøteprotokoll finnes her: Protokoll fra årsmøtet i NJFF-Hedmark 11-13.05.20.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.