Årsmøtet utsatt og tillitsvalgtsamling avlyst
MTE
Publisert 11.03.2020 13:27
Oppdatert 11.03.2020 13:30
Årsmøtet utsatt og tillitsvalgtsamling avlyst
Styret i NJFF-Hedmark vedtok i dag (11. mars) at årsmøtet i fylkeslaget den 14. mars utsettes på ubestemt tid, og tillitsvalgtsamlingen som skulle gjennomføres på Scandic Elgstua Hotell 13. mars avlyses.

Dette på grunn av de helsemessige og faglige rådene i forhold til smitterisikoen ved coronaviruset. Det er et enstemmig styre som står bak beslutningen.

Utviklingen i forhold til smittespredning og risiko i Hedmark følges nøye, og styret vil komme med ny dato for gjennomføring av selve årsmøtet ved første mulige anledning.

NJFF-Hedmark oppfordrer alle lokalforeninger til å følge nøye med på de nasjonale anbefalingene og følge de generelle råd som gis. Husk på at den informasjon man sitter på i dag kan være endret i morgen. Ellers gir ikke fylkeslagets styre ytterligere anbefalinger eller pålegg i forhold til hvordan lokalforeningene forholder seg med sine kommende aktiviteter.

Alle har et samfunnsansvar for å sikre god hygiene, og omtanke, for å unngå å bli smittet, eller smitte andre. Vår anbefaling er at vi oppdaterer oss daglig, og følger anbefalingene som helsemyndighetene både nasjonalt og lokalt gir til punkt og prikke. Det er viktig at alle bidrar i denne nasjonale dugnaden for å hindre spredning av et virus vi ikke har oversikt over konsekvensen av.

Følg ellers med på den generelle informasjonen som blir lagt ut her på Norges Jeger- og Fiskerforbunds portalsider​, samt på NJFF- Hedmarks portal- og facebooksider.​

​Oppdaterte råd fra myndigheter finner dere her:
Folkehelseinstituttets anbefalinger ​​​

Hygiene, hygieneplakat, syk, influensa, virus

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.