De nordiske jakt- og fiskedagene 2021 er avlyst
MTE
Publisert 08.06.2021 11:08
Oppdatert 08.06.2021 12:20
De nordiske jakt- og fiskedagene 2021 er avlyst
Vi håper på jakt- og fiskedager i 2022!
Jakt- og fiskedagene avlyses for andre året på rad grunnet koronasituasjonen.

​​I fjor måtte Jakt- og fiskedagene avlyses på grunn av koronakrisen. Arrangørene har hatt et håp frem til nå om å få gjennomført i år, men har kommet fram til samme avgjørelse som i fjor og avlyser. Situasjonen er usikker, og det er vanskelig å vite hvordan det vil se ut om to måneder.

Jakt- og fiskedagene skulle blitt avholdt 5. - 8. august. Arrangementet trekker rundt 250 utstillere og over 30.000 besøkende. Sikkerheten til deltaker, gjester, ansatte og samarbeidspartnere er det viktigste.​

​Innholdsrikt sommerprogram på Norsk Skogmuseum

Norsk Skogmuseum holder i disse dager på med et innholdsrikt sommerprogram, der en del aktiviteter fra jakt- og fiskedagene vil gå igjen. Bl.a. ulike demonstrasjoner, handlegater/torg med ulike stands. 

Dessuten skal Elverumsutstillingen arrangeres 13.-15. august. Trinnene i gjenåpningsplanen av landet vårt avgjør hvilken størrelse og form utstillingen får.

Mer informasjon om Elverumsutstillingen finner du her​ 

Vi håper på fantastiske jakt- og fiskedager i 2022!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.