De nordiske jakt- og fiskedager 2019
MTE
Publisert 29.07.2019 15:01
Oppdatert 29.07.2019 15:01
De nordiske jakt- og fiskedager 2019
Foto: MTE
De nordiske jakt- og fiskedager arrangeres for 57. gang 8.-11. august. Vi er på plass på jakt- og fisketorget sammen med NJFF, lokallag og samarbeidspartnere som før! Kom innom oss for en prat og en kaffekopp!

​NJFF-Hedmarks ungdoms- og kvinneutvalg vil ha en stand med forskjellige aktiviteter og konkurranser, informasjon, rekruttering, arrangementer og kurs. 

Det vil bli aktivitet/informasjon på scenen på torget, bl.a. vil vi flå rådyr (lørdag) som skal helgrilles med smaksprøver utpå dagen, vi vil ha miniforedrag om fellefangst, flåing av mår og skogsfugl, drop-in dressur, utstillingstips. På lørdag kan de yngste komme og lage sin egen sluk, og Charlotte Mohn Gaustad kommer og har tur-mat-kurs for barn og foreldre. Årets store nyhet er «barn & hund-utstilling». Alder 0-11 år. Dette arrangeres på øya søndag klokken 12.00. Påmelding mellom klokken 10.30-11.30.

I tillegg vil det være gjennomgående aktiviteter på torget: gevirmåling, våpentilpasning med storskytteren og skjeftemakeren Stein Erik Bredvold (lørdag og søndag), natursti og kaffeservering ved bålet. Stange JFF og Vang JFF stiller med laserskyting mot stille- og bevegelige mål, Løiten JFF vil ha fiskeskole i fiskedammen på øya. Det blir salg av NJFFs nye jakthundbok, og forfattere vil være til stede.

Se program på Norsk Skogmuseums hjemmeside!

Nordens største jakthundu​​tstilling​


​Årets største jakthundutstilling er på Prestøya! Utstillingen starter lørdag 10. august klokken 0900.​ All påmelding skjer på web gjennom systemet til NKK: Påmelding og deltakeravgift Påmeldingsfrist til 2.august! Mer info om utstillingen på NJFFs hjemmeside.​

Valpeshow på søndag​

Husk også valpeshow for Elverumsutstillingens raser, som foregår søndag 11. august. Påmelding KUN på web (se link over).

Bedømmingen begynner kl. 10.00. Deltakelse koster kr. 220,-.​

Barn-hund

Nytt av året er at NJFF arrangerer Barn-hund under helgens utstilling. Barn-hund vil foregå ute på Prestøya på søndag kl.12.00. Det vil være muligheter for å melde seg på i sekretariatet ute på Prestøya fra klokken 10.00. Deltakelsen koster kr.50,- (Vipps)

Barn-hund er en uhøytidelig aktivitet der barn under 11 år sammen med sin hund viser seg frem i utstillingsringen! Vel møtt til alle! 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.