Elgjegerkveld i Rendalen
oml
Publisert 29.08.2019 22:55
Oppdatert 29.08.2019 22:55
Elgjegerkveld i Rendalen
Kjell Erik Moseid. Foto Ole Mattis Lien
Rundt 30 elgjegere møtte på fagkvelden i Rendalen.

​NJFF-Hedmark og Ytre Rendal JFF arrangerte onsdag kveld en fagkveld for elgjegere på Øiseth Hotell på Åkrestrømmen. Kvelden inneholdt aktuelle temaer i forkant av elgjakta. Foredragsholdere var nestor innen ettersøk Hans Petter Klokkerengen som har gjort hundrevis av ettersøk både etter påkjørsler av vilt og etter jaktsituasjoner. Hans Petter sitter også i Norsk Kennel Klubs kompetansegruppe for ettersøk. Den andre foredragsholderen var Kjell Erik Moseid som er naturfotograf som leverer bilder av vilt og fra jakt til jaktpressen i Norge, Han er også prisbelønt for sine fantastiske bilder,


Foredragsholderne: Moseid og Klokkerengen. Foto Ole Mattis Lien

I tillegg til de to foredragsholderene hadde fylkessekretær Ole Mattis Lien praktiske opplysninger om regelverk for sllakteavfall.

Vi håper elgjegerne hadde en  trivelig kveld sammen med oss!
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.