Elgjegersamling i Brandval
MTE
Publisert 30.08.2016 10:13
Oppdatert 30.08.2016 10:45
Elgjegersamling i Brandval
Elgjegersamling i Brandval
Snart er det elgjakt!!! NJFF-Hedmark og Brandval JFF inviterer elgjegere til elgjegerkveld. Årets elgjegersamling er 8. september fra kl. 18.00 på Hokkåsen samfunnshus i Brandval.

​​​Vi arrangerer en helaften for elgjegere. Her vil aktuelle temaer bli tatt opp; "Framtidsutsikter for jegeren i Hedmark", "CWD-viruset" og den kjente fotografen, skribenten og jegeren Bjørn Brendbakken vil komme å vise lysbildekåseri og film om storelg, og andre villmarksmøter. 

Vi håper at du finner det interessant, og tar turen denne kvelden. Spre gjerne budskapet videre på skytebaner og andre aktuelle arenaer rundt i fylket. 

Her kan du se detaljert program for kvelden, eller skrive ut plakatenPlakat elgjegersamling 8.september 2016 Brandval.pdf

Pris: 150,- for medlemmer/200,- for ikke-medlemmer.

Velkommen!​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.