Familiedag 8-9. august - Fiskedager på Norsk Skogmuseum
Publisert 09.07.2020 13:57
Oppdatert 09.07.2020 14:01
Familiedag 8-9. august  - Fiskedager på Norsk Skogmuseum
Fiskelykke i fiskedammen.
Norsk Skogmuseum og NJFF-Hedmark arrangerer familiedag med flotte fiskeaktiviteter lørdag 8. august og søndag 9. august.

​​​Tidspunktet er 1000-1600 begge dager​ og her blir det mange aktiviteter for både store og små :-) På lørdagen kan interesserte få innføring i tradisjonelt, - såvel som moderne-meitefiske, fluefiske, spinnfiske fra båt, storrusefiske, fiskeforskerskole inkludert bunndyrundersøkelser og utstilling om fiskens sanser, fluebinding, og fiskesti. I tillegg til fiskeaktiviteter blir det mulig å smake på viltmat og gå natursti og stolpejakt. På søndagen blir det noen færre fiske-aktiviteter, men fiske i fiskedammen krydres denne dagen med en fiskekonkurranse for barn og unge. Å hva med å tilberede fisken du får på grillen? 

Mer detaljert program kommer, og vil også bli lagt ut på Norsk Skogmuseum sine hjemmesider --> https://skogmus.no. Pris er for øvrig vanlig inngangspris til Norsk skogmuseum. 

​Velkommen :-)


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.