Fluefiskedagene 2019
MTE
Publisert 24.04.2019 15:16
Oppdatert 24.04.2019 15:16
Fluefiskedagene 2019
Foto fra NSM.
Lørdag 4. og søndag 5. mai arrangeres Fluefiskedagene på Norsk skogmuseum, Elverum, for tiende året på rad. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk skogmuseum og NJFF-Hedmark.

Vi har et mer innholdsrikt program enn noen gang, og dagene vil fylles med aktiviteter som passer for både familien, nybegynneren og de fortapte nerder. Et bredt spekter av aktiviteter, stands og et variert programinnhold med gode faglige innslag, skal sørge for at det er noe for alle. Fluebindetorg med hele 20 fluebindere, foredrag, kastedemoer, bruktsalg, insektlære og kurs/workshops står på programmet.

Rekruttering er et stikkord og vi vil ha mange aktiviteter for barn disse dagene. «Fiskesti» med praktiske oppgaver, lære om fisken og dens byttedyr, fluebinding, fluekasting og tegneverksted er noen av aktivitetene barna kan delta på.​​​ Som deltaker er man med i trekningen av fine premier! NJFF-Hedmark vil ha stand utendørs - kom innom for en fiskeprat!​

Du kan komme å oppleve håndverk i særklasse, -vi får besøk av mange dyktige stangbyggere (både splitcane og glass), håvmakere og andre som lager vakkert fiskeutstyr i lær og treverk.

Det blir bruktmarked – her kan du gratis selge brukt fiske og friluftsutstyr. Ta med deg den gamle stanga eller primusen og få den omsatt i klingende mynt, eller se om du kan gjøre et kupp og få deg «nytt» utstyr til en rimelig penge! Du kan gjerne levere inn utstyr på Norsk skogmuseum i forkant av arrangementet også.

Flere av de store forhandlerne av fluefiskeutstyr stiller på stands, så du kan handle det som trengs før sesongen.

Åpningstid fra kl. 10-16.

Velkommen til Fluefiskedagene!

(Med forbehold om endringer i programmet)​​​​

Se eget Facebook-arrangement

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.